Zakelijk

Heeft jouw bedrijf iets te vieren? Wil je jouw personeel een gezellige dag of avond bezorgen, waardoor ze elkaar op een andere manier leren kennen? De Wijchense Berg is een sfeervolle locatie voor jouw bedrijfsfeest, personeelsuitje of borrel. Ook voor vergaderen in een informele setting kan je bij ons terecht. Wij verzorgen daarnaast met plezier jouw buffet of bbq.

Bedrijfsfeest

Wil jij iets vieren met je personeel? Bijvoorbeeld een jubileum of een succes dat jullie geboekt hebben? En zoek je naar een bijzondere locatie met een ongedwongen sfeer? In ons chalet, waar je je direct in een après-ski omgeving waant, voelt iedereen zich gelijk thuis. Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar, ieder bedrijfsfeest kan naar jouw wensen worden verzorgd!

– Bij het begin van het feest kan je jouw personeel welkom heten met onder andere koffie met apfelstrüdel of met een glaasje bubbels.

– Gedurende het feest staan de zoutjes op tafel. Koude hapjes en bittergarnituur mogen natuurlijk ook niet ontbreken!

– Het bedrijfsfeest kan worden afgesloten met een snack, zoals een broodje kroket of frikandel of een puntzak friet met snack.

– Je kan kiezen of je drankjes all-in afkoopt of per verbruikte consumptie betaalt.

– Wij hebben altijd achtergrondmuziek aanstaan, maar om het feest compleet te maken heb je een DJ nodig. DJ Maxx maakt er altijd een feestje van!

De feestgasten mogen zelf hun drankje halen bij de bar, zeer centraal in de ruimte, om onze informele sfeer te behouden. Vaak is de bar een ontmoetingsplaats waar gezelligheid voorop staat.

Het personeelsfeest kan worden uitgebreid met een heerlijk buffet van onze vaste cateraar Poelier-Slagerij Van Den Heuvel.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw bedrijfsfeest geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze gezellige feestlocatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Maak afspraak

Bedrijfsborrel

Een bedrijfsborrel organiseren in Wijchen? Bijvoorbeeld een kerst- of nieuwjaarsborrel, of een bbq voor de zomervakantie? Bij Skicentrum De Wijchense Berg helpen we jou graag met het organiseren van een geslaagde borrel met jouw collega’s.

De borrel kan in het weekend of door de weeks zowel in de namiddag als in de avond plaatsvinden. Gezellig, informeel borrelen met je collega’s, om elkaar nog beter te leren kennen. En dat alles onder genot van een hapje en drankje.

Ook kan je de borrel uitbreiden met een heerlijk buffet van onze vaste cateraar Poelier-Slagerij Van Den Heuvel.

Maak afspraak

Bedrijfsuitje

Willen jullie een onvergetelijk en origineel bedrijfsuitje organiseren in Wijchen? Wij bieden een variatie van activiteiten aan: van samen skiën tot een stroperspel in het bos, afsluitend met een gezellig buffet en pub quiz of karaoke. In onze informele sfeer voelt iedere medewerker zich direct thuis.

Het leuke van een personeelsuitje bij De Wijchense Berg is dat tijdens het skiën iedereen staat te klungelen op de ski’s. De sterke verhalen van collega’s zullen nog jarenlang te horen zijn!

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jullie personeelsuitje geheel naar jullie wensen kunnen aanpassen. Onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Maak afspraak

Vergaderen

Ben je op zoek naar een originele vergaderlocatie in Wijchen? De Wijchense Berg is gelegen in een bosrijke omgeving, je kunt bij ons voldoende parkeergelegenheid en wifi. Tijdens het vergaderen staat koffie, thee en fris tot jullie beschikking.

Wij kunnen ook de lunch (link heuvel) op locatie verzorgen en je kan de vergadering combineren met een activiteit, om de hoofden na de vergadering even leeg te maken en elkaar op een andere manier te leren kennen. Zo kunnen jullie samen skiën of een wandeltocht met een boswachter doen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jullie vergadering geheel naar jullie wensen kunnen aanpassen. Onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Maak afspraak

Vragen

Heb je vragen? De meeste vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

Kan iedereen vrij skiën bij De Wijchense Berg?

Nee, vanwege de veiligheid van iedereen op de skibaan kunnen alleen geoefende skiërs die ski-ervaring hebben bij ons vrij skiën. Het is niet toegestaan om zelf iemand die niet kan skiën les te geven, dit wordt alleen gedaan door onze skileraren.

Wat is de minimumleeftijd voor kinderen om kinderlessen te volgen?

De minimumleeftijd is 5 jaar, indien een kind nog jonger is dan 5 jaar, kan hij of zij een half uur privéles volgen.

Wanneer kan ik vrij skiën?

Vrij skiën is mogelijk tijdens onze openingstijden, vanaf september 2022.

Wanneer zijn de kinderskilessen?

Deze kinderlessen worden altijd op zaterdag gegeven, de hele dag door op verschillende tijdstippen. Tijdens elk lesuur zijn er verschillende niveaus op de baan, waardoor kinderen uit één gezin met verschillend niveau toch op hetzelfde tijdstip les kunnen volgen.

Wanneer zijn de groepslessen skiën of snowboarden voor volwassenen?

De groepslessen skiën voor en groepslessen snowboarden voor volwassenen worden gegeven op doordeweekse avonden, rond 19.00 uur en rond 20.00 uur. Ook is het mogelijk deze lessen op zondag te volgen. We proberen alle eerste lessen in dezelfde week te laten starten, op verschillende avonden, waardoor je, als je verhinderd bent in dezelfde week bij een andere groep in kan halen.

Wat zijn de openingstijden?

Dit zijn onze openingstijden.

Wanneer kan ik een feest geven?

Op zaterdag- en zondagavond heb je het hele chalet tot je beschikking, omdat de skibaan dan gesloten is. Ook tijdens de openingstijden kan je een feest organiseren, dan reserveren wij een ruimte voor je.

Wanneer kan ik een kinderfeestje geven?

Vanaf september 2022 kan je op woensdag- en vrijdagmiddag en zondag bij Skicentrum De Wijchense Berg een kinderfeestje geven.

Wanneer kunnen privélessen gevolgd worden?
Ik ben ongeoefende skiër, hoeveel privélessen moet ik afnemen?

Gemiddeld kan je het in de sneeuw goed redden als je 3 á 4 privélessen gevolgd hebt. Je kan meerdere privélessen in een keer reserveren, maar je kunt het ook per les bekijken.