Skiles volwassenen

Wintersport geboekt? Neem nu lessen en haal het maximale uit je vakantie. Wij bieden skilessen voor volwassenen aan, zowel in groepsverband als privélessen. Ook met je gezin kan je gezamenlijk lessen volgen.

Momenteel zijn wij gesloten, aan het eind van de zomer gaat ons nieuwe seizoen weer van start. Onze skilessen zijn weer te volgen vanaf oktober 2022.

Groepslessen

Je kan op doordeweekse avonden groepslessen skiën volgen. Onze skilessen zijn geschikt voor beginnende en gevorderde skiërs. Als je een gevorderde skiër bent ligt de nadruk vooral op het verbeteren van de skitechniek.

Maar ook voor een beginnende skiër is het ontwikkelen van een juiste skitechniek van belang. Naar mate je de technieken beter beheerst, kan je van de blauwe en rode piste af tijdens je skivakantie. Als je met een gezelschap meegaat kan je na 7 lessen met hen mee skiën.

Het lespakket groepslessen skiën voor volwassenen bestaat uit 7 weken achtereenvolgend een groepsles van één uur, op een vaste avond, een vast tijdstip en met een vaste groep. De groepsgrootte is maximaal 5 personen, waardoor de skileraar je veel persoonlijke aandacht kan bieden, waardoor je sneller leert skiën.

Naast de skilessen krijg je ook 7 vrije ski-uren. Deze kan je in het hele seizoen gebruiken om de aangeleerde technieken meer eigen te maken, waardoor je nog beter voorbereid bent op de wintersport. Je kan vrij skiën tijdens onze openingstijden.

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën, deze is niet inbegrepen en niet te huur.

De groepslessen worden weer aangeboden vanaf seizoen 2022-2023. Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Kosten

7 lessen van 1 uur + 7 vrije ski-uren*, incl. ski’s en schoenen                     195,00

7 lessen van 1 uur + 7 vrije ski-uren*, incl. ski’s (met eigen schoenen)     180,00

*vrije ski-uren zijn geldig t/m 17-02-2023.

Aanmelden groepslessen skiën volwassenen najaar 2022

Privélessen

Tijdens een privéles krijg je veel persoonlijke aandacht van een leraar. Je krijgt individueel les. Het grote voordeel van privélessen is de flexibiliteit: je bepaalt zelf hoeveel lessen je volgt en wanneer je deze volgt. Privélessen kunnen worden gevogld tijdens onze openingstijden.

Vanaf drie gereseveerde privélessen krijg je per les een vrij ski-uur.

Wij adviseren het dragen van een helm tijdens het skiën, deze is niet inbegrepen en niet te huur.

Skilessen worden weer aangeboden vanaf het najaar van 2022. Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Kosten

Per persoon per uur (incl. ski’s en schoenen)                        57,50

Elk volgend persoon per uur (incl. ski’s en schoenen)         30,00

Aanvragen privéles skiën seizoen 2022-2023

Gezinsskiën

Met het hele gezin gezamenlijk leren skiën en zijn de kinderen ouder dan 7 jaar? Volg dan lessen gezinsskiën bij De Wijchense Berg. We gaan uit van een gezinssamenstelling van maximaal 4 personen, waarvan minimaal 1 volwassene.

Bij het reserveren van de lessen gezinsskiën is er veel flexibiliteit. Jullie bepalen als gezin zelf wanneer de lessen plaatsvinden, op een moment dat jullie goed uitkomt. De lessen gezinsskiën kunnen worden gevolgd tijdens onze openingstijden.

Het lespakket gezinsskiën bestaat uit 5 lessen van 1 uur. Daarbij krijgt ieder gezinslid 5 vrije ski-uren per persoon.

Kosten

5 lessen van 1 uur, maximaal 4 personen
(waarvan minimaal 1 volwassene)                      575,00
Elk extra gezinslid                                                  105,00

*vrije ski-uren zijn geldig t/m 17-02-2023.

Skilessen worden weer aangeboden vanaf het najaar van 2022. Aanmelden is binnenkort mogelijk.

Aanmelden gezinsskiën najaar 2022

Vragen

Heb je vragen? De meeste vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

Kan iedereen vrij skiën bij De Wijchense Berg?

Nee, vanwege de veiligheid van iedereen op de skibaan kunnen alleen geoefende skiërs die ski-ervaring hebben bij ons vrij skiën. Het is niet toegestaan om zelf iemand die niet kan skiën les te geven, dit wordt alleen gedaan door onze skileraren.

Wat is de minimumleeftijd voor kinderen om kinderlessen te volgen?

De minimumleeftijd is 5 jaar, indien een kind nog jonger is dan 5 jaar, kan hij of zij een half uur privéles volgen.

Wanneer kan ik vrij skiën?

Vrij skiën is mogelijk tijdens onze openingstijden, vanaf september 2022.

Wanneer zijn de kinderskilessen?

Deze kinderlessen worden altijd op zaterdag gegeven, de hele dag door op verschillende tijdstippen. Tijdens elk lesuur zijn er verschillende niveaus op de baan, waardoor kinderen uit één gezin met verschillend niveau toch op hetzelfde tijdstip les kunnen volgen.

Wanneer zijn de groepslessen skiën of snowboarden voor volwassenen?

De groepslessen skiën voor en groepslessen snowboarden voor volwassenen worden gegeven op doordeweekse avonden, rond 19.00 uur en rond 20.00 uur. Ook is het mogelijk deze lessen op zondag te volgen. We proberen alle eerste lessen in dezelfde week te laten starten, op verschillende avonden, waardoor je, als je verhinderd bent in dezelfde week bij een andere groep in kan halen.

Wat zijn de openingstijden?

Dit zijn onze openingstijden.

Wanneer kan ik een feest geven?

Op zaterdag- en zondagavond heb je het hele chalet tot je beschikking, omdat de skibaan dan gesloten is. Ook tijdens de openingstijden kan je een feest organiseren, dan reserveren wij een ruimte voor je.

Wanneer kan ik een kinderfeestje geven?

Vanaf september 2022 kan je op woensdag- en vrijdagmiddag en zondag bij Skicentrum De Wijchense Berg een kinderfeestje geven.

Wanneer kunnen privélessen gevolgd worden?
Ik ben ongeoefende skiër, hoeveel privélessen moet ik afnemen?

Gemiddeld kan je het in de sneeuw goed redden als je 3 á 4 privélessen gevolgd hebt. Je kan meerdere privélessen in een keer reserveren, maar je kunt het ook per les bekijken.