Proeflessen skiën

Heb je altijd al een keer willen proberen of skiën iets voor jou is? Boek dan één van onze proeflessen skiën, waarin je in 1 uur ervaart hoe het is om op ski’s te staan. Ons enthousiaste en vakbekwame lerarenteam staat voor je klaar om jou kennis te laten maken met skiën.

Proeflessen voor kinderen
en volwassenen

Tijdens een proefles van 1 uur ervaar je hoe het is om op ski’s te staan. Hoe voelt het om skischoenen te dragen en je te bewegen met ski’s onder je voeten? Hoe voel je je stabiel op de ski’s? In de proefles ervaar je het antwoord op deze vragen zelf.

Hoe ziet een proefles skiën eruit?

Onder begeleiding van een professionele skileraar maak je je eerste afdalingen van onze ‘beginnersheuvel’, een klein heuveltje die uitermate geschikt is voor je eerste ervaring met skiën.

Je ontdekt hoe het skiën is voor jou en welke houding en bewegingen belangrijk zijn bij het skiën. Hierbij kan je je ook een beeld vormen van of skiën iets voor jou is.

Ook kinderen kunnen proeflessen skiën volgen

Wil je weten of je kinderen al klaar zijn voor skilessen, of ben je benieuwd of zij skiën leuk vinden? Ook kinderen kunnen proeflessen bij ons volgen! Proeflessen skiën worden in het komende skiseizoen 2021-2022 weer aangeboden en worden op afspraak gegeven.

Kosten

Eén proefles skiën per persoon incl. ski’s en schoenen             10,00

Aanmelden proefles skiën

Vragen

Heb je vragen? De meeste vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

Kan iedereen vrij skiën bij De Wijchense Berg?

Nee, vanwege de veiligheid van iedereen op de skibaan kunnen alleen geoefende skiërs die ski-ervaring hebben bij ons vrij skiën. Het is niet toegestaan om zelf iemand die niet kan skiën les te geven, dit wordt alleen gedaan door onze skileraren.

Wat is de minimumleeftijd voor kinderen om kinderlessen te volgen?

De minimumleeftijd is 5 jaar, indien een kind nog jonger is dan 5 jaar, kan hij of zij een half uur privéles volgen.

Wanneer kan ik vrij skiën?

Vrij skiën is mogelijk tijdens onze openingstijden.

Wanneer zijn de kinderskilessen?

Deze kinderlessen worden altijd op zaterdag gegeven, de hele dag door op verschillende tijdstippen. Tijdens elk lesuur zijn er verschillende niveaus op de baan, waardoor kinderen uit één gezin met verschillend niveau toch op hetzelfde tijdstip les kunnen volgen.

Wanneer zijn de groepslessen skiën of snowboarden voor volwassenen?

De groepslessen skiën voor en groepslessen snowboarden voor volwassenen worden gegeven op doordeweekse avonden, rond 19.00 uur en rond 20.00 uur. Ook is het mogelijk deze lessen op zondag te volgen. We proberen alle eerste lessen in dezelfde week te laten starten, op verschillende avonden, waardoor je, als je verhinderd bent in dezelfde week bij een andere groep in kan halen.

Wat zijn de openingstijden?

Dit zijn onze openingstijden tot en met 21 maart 2021.

Wanneer kan ik een feest geven?

Op zaterdag- en zondagavond heb je het hele chalet tot je beschikking, omdat de skibaan dan gesloten is. Ook tijdens de openingstijden kan je een feest organiseren, dan reserveren wij een ruimte voor je.

Wanneer kan ik een kinderfeestje geven?

Op woensdag- en vrijdagmiddag en zondag kan je bij Skicentrum De Wijchense Berg een kinderfeestje geven.

Wanneer kunnen privélessen gevolgd worden?
Ik ben ongeoefende skiër, hoeveel privélessen moet ik afnemen?

Gemiddeld kan je het in de sneeuw goed redden als je 3 á 4 privélessen gevolgd hebt. Je kan meerdere privélessen in een keer reserveren, maar je kunt het ook per les bekijken.