Over ons

Welkom bij Skicentrum De Wijchense Berg! Lees hier meer over wie wij zijn en onze geschiedenis als skicentrum in Wijchen.

Wij zijn team Skicentrum
De Wijchense Berg

Het begon allemaal in 1988, toen stichting Skicentrum De Wijchense Berg werd opgericht. Het klinkt misschien gek, maar de vuilnisbelt van Wijchen bleek de perfecte locatie te zijn voor een skibaan. Al vanaf begin met een unieke borstelbaan met astro-turf matten. Vandaag de dag is Skicentrum De Wijchense Berg nog steeds de enige outdoor skibaan met deze matten. De gesloten laagpolige borstelmatten zorgen voor een grote imitatie van het skiën in de sneeuw.

Tussen Den Bosch en Nijmegen vind je Wijchen. Al jaren zijn wij als Skicentrum in Wijchen een begrip in de omgeving. Midden in de bosrijke omgeving van Wijchen vind je ons sfeervolle chalet en onze skibaan.

Heb je een wintersport geboekt en wil je leren skiën, snowboarden of je techniek verbeteren? Wij helpen je graag verder op weg.

Skicentrum in Wijchen

Tijdens onze ski- en snowboardlessen staat het aanleren van de juiste technieken centraal. Daarbij vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Ons enthousiaste team van ski- en snowboardleraren leert jou met plezier de kneepjes van het skiën en snowboarden.

Als ervaren skiër of snowboarder ben je bij ons ook welkom om zelf te oefenen om je techniek op peil te houden.

Maar wij doen veel meer dan alleen het skiën en snowboarden. Ons sfeervolle chalet is ook de perfecte locatie voor onder andere een familiedag, kinderfeestje of borrel in Wijchen. Op basis van jouw wensen zorgen wij ervoor dat jij met je gezelschap een onvergetelijke dag hebt. Ons betrokken team staat voor je klaar!

Je kunt bij ons gratis parkeren en we zijn ook goed bereikbaar met het ov. Hopelijk ontmoeten we je op de berg!

Bekijk dit filmpje om een impressie te krijgen van
Skicentrum De Wijchense Berg en ons gezellige chalet.

Routebeschrijving: