Feesten en uitjes

Heb je iets te vieren? Bijvoorbeeld een verjaardag, kinderfeestje, jubileum, familiedag of andere feestelijke gebeurtenis? Op onze unieke locatie in Wijchen verzorgen wij graag jouw feest of andere activiteit van 40 tot 100 personen (kleiner gezelschap in overleg). Ook voor bijzondere uitjes kan je bij ons terecht. Wij verzorgen daarnaast met plezier jouw buffet of bbq.

Feest organiseren?

Op zoek naar een bijzondere, sfeervolle locatie voor een feestje in après-ski sfeer? In ons sfeervolle chalet voelt iedereen zich gelijk thuis. Samen met onze gastvrijheid zijn dit de perfecte ingrediënten voor ieder geslaagd feest in Wijchen.

Of je nou een verjaardagsfeest, jubileum, familiedag, babyshower, receptie of andere gelegenheid hebt, bij De Wijchense Berg kan het allemaal. Ook voor een gezellige feestavond hebben wij alles in huis. Ieder feest kan naar jouw wens worden verzorgd!

  • Aan het begin van het feest kan je je gasten ontvangen met onder andere koffie met apfelstrüdel of met een glaasje bubbels.
  • Tijdens het feest staan de zoutjes op tafel en worden koude hapjes en bittergarnituur ook niet vergeten.
  • Je kan het feest afsluiten met een lekkere snack, zoals een broodje kroket of frikandel of puntzak friet met een snack.
  • De drankjes kunnen worden all-in worden afgekocht, of je betaalt per verbruikte consumptie.
  • Achtergrondmuziek staat al aan, maar om het feest echt af te maken kan een DJ echt niet ontbreken. DJ Maxx maakt er altijd een feestje van!

Om de informele sfeer te behouden kunnen de gasten tijdens jouw feest zelf drankjes halen bij de bar, die zeer centraal staat in de ruimte.

Ook kan je jouw feest uitbreiden met een heerlijk buffet van onze vaste cateraar Poelier-Slagerij Van Den Heuvel.

Naast feesten is onze locatie ook zeer geschikt voor het organiseren van een borrel. Deze kan je zelf naar eigen wens inrichten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw feest geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen.

Wil je onze gezellige feestlocatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Feest aanvragen

Kinderfeestje

Bij Skicentrum De Wijchense Berg ben je aan het juiste adres voor een origineel en actief kinderfeestje in Wijchen!

Skiën als kinderfeestje is niet alleen een bijzondere ervaring voor ieder kind, het is ook nog eens een sportieve bezigheid. En dat alles in een frisse bosrijke omgeving.

Tijdens een kinderfeestje bij De Wijchense Berg kunnen de kinderen een uur skiën. Kinderen die nog geen ervaring hebben met skiën worden begeleid door een skileraar en zij gaan niet met de liften. De kinderen die al wel kunnen skiën en door de skileraar als ervaren worden beoordeeld, mogen zelf vrij skiën en gebruik maken van de liften. Na het skiën kunnen de kinderen zich nog helemaal uitleven op onze sleebaan.

Bij deze bijzondere en sportieve activiteit hoort natuurlijk ook een lekker hapje en drankje, dus zijn de tapkan ranja en zakje chips na afloop ook inbegrepen. Het kinderfeestje kan ook worden uitgebreid met friet en een snack.

Ons ski-kinderfeestje is geschikt voor maximaal 10 kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Je kunt een kinderfeestje op aanvraag reserveren, op woensdag- en vrijdagmiddag en zondag. De mogelijkheid voor een kinderfeestje is afhankelijk van de beschikbaarheid van onze skileraren.

Kosten

1 uur skiën onder begeleiding (incl. schoenen en ski’s) met tapkan ranja en een zakje chips, voor maximaal 10 kinderen 95,00.

Kom je met minder dan 10 kinderen, dan blijft de prijs 95,00.

Je kan ook met meer dan 10 kinderen komen. Je betaalt dan 9,50 extra per kind.

Friet met snack 3,50 per kind.

Vanaf september 2022 kan je bij ons weer een kinderfeestje vieren!

Reserveer

Groepsactiviteit

Zin in een sportieve activiteit met je familie of vrienden? Onze unieke locatie in Wijchen is de perfecte plek voor jouw familiedag. De sportievelingen kunnen onder begeleiding van een skileraar skiën, terwijl de rest van de familie gezellig toekijkt onder het genot van een drankje en hapje.

Naast het skiën biedt De Wijchense Berg ook verschillende mogelijkheden voor activiteiten in de natuur. Onder andere zijn dit clinics mountainbiken, boswandeling met boswachter, stroperspel of een kompastocht door Alverna.

Liever knus binnenblijven? Wij bieden onder andere een pub quiz en karaoke aan. Zo maak je van ieder familie-uitje een onvergetelijke dag!

Tijdens of na deze dag verzorgen wij naar jouw wensen en voorkeuren ook een lunch, buffet of bbq.

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw activiteit geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Groepsactiviteit aanvragen

Buffet en bbq

Wil je jouw feest of activiteit uitbreiden met een buffet of bbq? Of wil je een etentje organiseren op een bijzondere, sfeervolle locatie in Wijchen? Wij staan voor je klaar.

Al jaren is Poelier-Slagerij Van Den Heuvel onze vaste cateraar en zorgt voor een gevarieerd aanbod van buffetten, bbq’s en lunches. Deze buffetten gaan van stamppotbuffetten tot Tiroler buffet en ook is er een uitgebreid warm en koud buffet. Een lunch bestaat uit een buffet van verschillende kleine hartige sandwiches en broodjes.

In de zomermaanden zijn de grote koekenpan en bbq ook op verzoek bij De Wijchense Berg aanwezig, waar de lekkerste gerechten op worden klaargemaakt. Een unieke ervaring voor iedereen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan waarin we jouw buffet geheel naar jouw wensen kunnen aanpassen. Wil je onze sfeervolle locatie eerst zelf bekijken en meer informatie krijgen? Maak dan een afspraak.

Buffet of bbq aanvragen

Vragen

Heb je vragen? De meeste vind je hier. Staat je vraag er niet tussen? Vul dan het contactformulier in.

Kan iedereen vrij skiën bij De Wijchense Berg?

Nee, vanwege de veiligheid van iedereen op de skibaan kunnen alleen geoefende skiërs die ski-ervaring hebben bij ons vrij skiën. Het is niet toegestaan om zelf iemand die niet kan skiën les te geven, dit wordt alleen gedaan door onze skileraren.

Wat is de minimumleeftijd voor kinderen om kinderlessen te volgen?

De minimumleeftijd is 5 jaar, indien een kind nog jonger is dan 5 jaar, kan hij of zij een half uur privéles volgen.

Wanneer kan ik vrij skiën?

Vrij skiën is mogelijk tijdens onze openingstijden, vanaf september 2022.

Wanneer zijn de kinderskilessen?

Deze kinderlessen worden altijd op zaterdag gegeven, de hele dag door op verschillende tijdstippen. Tijdens elk lesuur zijn er verschillende niveaus op de baan, waardoor kinderen uit één gezin met verschillend niveau toch op hetzelfde tijdstip les kunnen volgen.

Wanneer zijn de groepslessen skiën of snowboarden voor volwassenen?

De groepslessen skiën voor en groepslessen snowboarden voor volwassenen worden gegeven op doordeweekse avonden, rond 19.00 uur en rond 20.00 uur. Ook is het mogelijk deze lessen op zondag te volgen. We proberen alle eerste lessen in dezelfde week te laten starten, op verschillende avonden, waardoor je, als je verhinderd bent in dezelfde week bij een andere groep in kan halen.

Wat zijn de openingstijden?

Dit zijn onze openingstijden.

Wanneer kan ik een feest geven?

Op zaterdag- en zondagavond heb je het hele chalet tot je beschikking, omdat de skibaan dan gesloten is. Ook tijdens de openingstijden kan je een feest organiseren, dan reserveren wij een ruimte voor je.

Wanneer kan ik een kinderfeestje geven?

Vanaf september 2022 kan je op woensdag- en vrijdagmiddag en zondag bij Skicentrum De Wijchense Berg een kinderfeestje geven.

Wanneer kunnen privélessen gevolgd worden?
Ik ben ongeoefende skiër, hoeveel privélessen moet ik afnemen?

Gemiddeld kan je het in de sneeuw goed redden als je 3 á 4 privélessen gevolgd hebt. Je kan meerdere privélessen in een keer reserveren, maar je kunt het ook per les bekijken.