Nieuws

Het seizoen zit erop! Dit was skiseizoen 2021-2022

By 4 maart 2022No Comments

Het skiseizoen 2021-2022 bij De Wijchense Berg zit er alweer op! Het was wederom een memorabel seizoen, dus daar blikken we graag samen met jou op terug. Lees je mee?

Het skiseizoen begon met… de feestelijke opening!

In september hadden we traditiegetrouw onze seizoensopening. Wat waren we blij, na 1,5 jaar mochten we toen namelijk afscheid nemen van de 1.5 meter en het weer was ook super. Iedereen genoot van de proeflessen skiën en snowboarden, een lekker drankje op ons terras en het heerlijke zonnetje. Het was een heerlijke dag!

De ski- en snowboardlessen gingen weer van start

We gingen ook weer beginnen met onze ski- en snowboardlessen. Iedere zaterdag waren er weer veel kinderen bij De Wijchense Berg te vinden voor alle kinderskilessen. Wat hebben alle kinderen weer veel geleerd! Wij zijn trots op alle cursisten én op onze kundige ski- en snowboardleraren die goed geholpen hebben met het verbeteren van ieders techniek.

Uitzonderlijke omstandigheden

Corona was helaas nog niet weg, en ook wij moesten ons aanpassen aan de nieuwe maatregelen. Dit betekende onder andere dat er na 17.00 niet meer gesport, en dus ook niet geskied mocht worden. Het was passen en meten, maar dankzij grote flexibiliteit van zowel onze skiërs en snowboarders als onze collega’s, is het ons toch gelukt.

En nu zit het skiseizoen er alweer op! We kijken wederom terug op een turbulent jaar, en willen iedereen bedanken voor de flexibiliteit en begrip.

Tijd voor een feestje?

Nu we afscheid hebben genomen van de meeste coronaregels, kunnen we jullie eindelijk weer verwelkomen voor feesten, borrels, uitjes en andere activiteiten! Die gaan namelijk buiten ons seizoen ook gewoon door. Dus, is het tijd voor een feestje? Een verjaardag, jubileum of personeelsfeest? Het kan allemaal in ons sfeervolle chalet in de bosrijke omgeving van Wijchen worden gevierd. Wij denken graag met je mee qua mogelijkheden en aankleding.

Zien we je snel?

× App ons!