Nieuws

Kerstvakantie: skiën en snowboarden in de buitenlucht

By 23 december 2021februari 24th, 2022No Comments
kerstvakantie skien

Tijdens de kerstvakantie kan je in Nederland lekker skiën en snowboarden in de frisse boslucht van Wijchen. Dat de kerstperiode er anders uit ziet dan we allemaal gehoopt hadden is natuurlijk jammer. Maar wij zijn desalniettemin enorm blij dat buitensport nog is toegestaan: we kunnen lekker skiën en snowboarden! Wat kan je verwachten? Lees snel verder!

Skiën en snowboarden tijdens de kerstvakantie

De kerstvakantie is natuurlijk eerder begonnen, dus hebben wij onze openingstijden overdag verruimd. Zo heb je meer mogelijkheden om lekker op de latten te staan en te genieten van de winterse temperaturen. Voor iedereen zijn er mogelijkheden: wil je leren skiën of ben je al ervaren en wil je zelf oefenen? Goed nieuws: het kan allemaal!

kinderskiles wijchen

Privélessen skiën

Wil je in korte tijd veel leren en vooruitgang maken op de ski’s? Volg dan privélessen tijdens de kerstvakantie; je krijgt individueel les en daardoor veel persoonlijke aandacht van de leraar. Dit zorgt ervoor dat je snel progressie maakt!

Vrij skiën en snowboarden

Ben je al een ervaren skiër of snowboarder? Dan is de kerstvakantie het perfecte moment om zelf te komen oefenen. Misschien heb je nog niet eerder op een borstelbaan geskied. Wij dagen je uit om je technieken maximaal in te zetten!

Vanwege de huidige maatregelen vanuit de Rijksoverheid zijn er een aantal aandachtspunten voor het vrij skiën. Om de drukte te spreiden en voldoende afstand te kunnen garanderen, is het verplicht om vooraf te reserveren. Dit kan makkelijk via het reserveringsformulier. Daarnaast is het belangrijk om er rekening mee te houden dat volwassenen met maximaal 2 personen kunnen reserveren, tenzij jullie één huishouden zijn. Je kunt maximaal 1 uur per dag reserveren.

Kom je vrij skiën of snowboarden deze kerstvakantie? Meld je dan nu aan!

warme chocomel wijchense berg

Warme chocomel met slagroom: de perfecte afsluiting na het skiën!

Horeca take away

Onze horeca is vanwege de coronamaatregelen momenteel helaas gesloten. Maar niet getreurd: je kan de lekkerste drankjes en snacks ook afhalen! Wat is er lekkerder dan een warme chocomel of glühwein na het skiën? Of een lekker koekje tegen de zoete trek? Heerlijk! Zo krijg je toch nog dat heerlijke wintersportgevoel, en dat in eigen land.

In de media

Omdat er in deze lockdown nog geskied mag worden, kwamen Omroep Gelderland en Hart van Nederland bij ons langs. Hier zie je een ‘behind the scenes’ plaatje van Anneke die wordt geïnterviewd!

× App ons!