Nieuws

Terugblik op de seizoensopening 2021

By 22 september 2021september 24th, 2021No Comments

Alweer 10 dagen geleden was onze seizoensopening van seizoen 2021-2022. Wat was het een heerlijke dag! Wij nemen je nog eens mee door deze dag en geven je een kijkje achter de schermen.

De laatste voorbereidingen

De dag voor de opening en de betreffende ochtend werden de laatste voorbereidingen getroffen. Daarbij kan je denken aan een laatste ronde over de skibaan om te checken of alles klaar was voor de opening, het instrueren van de skileraren en het klaarzetten van het terras. Ook stonden er weer twee mooie auto’s van Auto Megens Wijchen tentoongesteld.

Koffie met gebak

Daarna was het tijd voor koffie met gebak, want onze collega Gijs was jarig!

Proeflessen skiën en snowboarden

Om half 12 arriveerden de eerste skiërs, want de proeflessen gingen vanaf 12 uur van start! Voor veel proeflessers was het vandaag de eerste keer om op de lange latten of een snowboard te staan. Dat was een hele ervaring! Het was leuk om te zien hoeveel mensen in een uur al konden leren, maar vooral hoeveel plezier iedereen had tijdens de proeflessen.

De proeflessen duurden een uur en begonnen gedurende de dag op verschillende tijdstippen. We boften met het weer, want het bleef droog en was ook niet te warm. Perfect weer om kennis te maken met skiën en snowboarden dus!

Gezelligheid op het terras

Ook konden we iedereen eindelijk weer verwelkomen op ons terras, dat hadden we gemist! Het was enorm gezellig, merkten we aan de positieve reacties van iedereen. De zon liet zich ook nog zien, dus dat maakte de middag helemaal compleet.

Meld je aan voor ski- of snowboardlessen

Na de seizoensopening zijn we inmiddels alweer anderhalve week geopend, de tijd vliegt! Op 25 september gaat de eerste cyclus kinderskilessen van start. Vanaf half oktober beginnen we met de groepslessen skiën voor voor tieners en volwassenen. Ook kan je natuurlijk privélessen reserveren. Ga jij voorbereid op wintersport in de winter van 2021-2022? Meld je dan nu aan voor lessen!

× App ons!