Nieuws

Seizoensopening op zondag 12 september: voorbereidingen en activiteiten

By 17 augustus 2021No Comments

Hoewel het momenteel nog zomervakantie is, kijken wij alvast uit naar de start van het nieuwe skiseizoen. Op zondag 12 september gaan we weer beginnen en trappen we af met de seizoensopening, dus noteer deze datum in je agenda! Wij zijn alvast bezig met de voorbereidingen, zoals onderhoudswerkzaamheden en het werven van nieuwe collega’s. Benieuwd wat we doen en wat je kan verwachten tijdens de seizoensopening? Lees dan snel verder!

Onderhoud van de skibaan

Ieder jaar voordat het nieuwe skiseizoen van start gaat, prepareren wij met een aantal collega’s onze skibaan en chalet voor het nieuwe seizoen. We zorgen ervoor dat onze borstelbaan met astro-turf matten klaar is voor het skiën en snowboarden.

Hoe zien de werkzaamheden eruit?

We hebben ongeveer 400 vierkante meter aan skimatten vernieuwd en ook nog eens 300 vierkante meter aan skimatten verplaatst. Daarnaast hebben we de werking van de liften gecontroleerd. Ook hebben we liftkabels en liftmatten vervangen. De afvoer van het water en sproeisysteem zijn gecontroleerd. We hebben dit jaar ook een gedeelte van het kunstgras vervangen. Tevens hebben we de baan schoongemaakt en vuil verwijderd.

Naast het onderhoud op de skibaan zelf, hebben we ook het houten hekwerk vervangen. Daarbij hebben we ook een extra houten wand en poort gemaakt. Zoals je op de foto ziet, geeft het een Oostenrijkse sfeer! Het chalet en de stube zijn geschilderd. Ook zorgen we ervoor dat er veilig, goed toegankelijk kan worden geskied en gesnowboard. Daarom hebben we snoeiwerk verricht rond de baan.

En tot slot hebben we natuurlijk ook het ski- en snowboardmateriaal gecontroleerd, zodat iedereen gegarandeerd met materiaal van goede kwaliteit de berg op kan!

Seizoensopening 12 september

Nu het eind van de zomer weer in zicht is, hebben wij alweer enorm veel zin in het nieuwe skiseizoen! Op 12 september gaat het skiseizoen 2021-2022 van start. Tijdens de seizoensopening, die uiteraard volledig coronaproof is ingericht, kan je (eindelijk) weer plaatsnemen op ons gezellige terras of een proefles skiën of snowboarden volgen.

Horeca

Na het roerige afgelopen jaar, zijn we meer dan blij dat we jou weer mogen verwelkomen in onze horeca, in het chalet of op ons gezellige terras! Ons horecapersoneel staat weer voor je klaar om je te voorzien van een heerlijk drankje, en daarbij ook een lekkere versnapering.

Aanmelden voor proeflessen skiën en snowboarden

Ook kunnen er proeflessen gevolgd worden tijdens onze seizoensopening. We bieden proeflessen aan voor skiën en snowboarden, voor zowel jong als oud. Dus ben je zelf benieuwd naar hoe het is om op de lange latten te staan? Wil je weten of jouw kind al klaar is voor onze kinderskilessen? Of ben je nieuwsgierig naar snowboarden? Tijdens onze seizoensopening kan het allemaal! Meld je hier aan voor de proeflessen op 12 september!

 

× App ons!