Nieuws

Buitentrainingen van hart for her bij De Wijchense Berg

By 25 mei 2021No Comments
buiten sporten wijchen

Sinds afgelopen woensdag mag het eindelijk weer: binnen sporten! De sportscholen zijn weer geopend, zo ook hart for her in Wijchen. Maar de leden van hart for her Wijchen hebben de afgelopen periode gelukkig gewoon kunnen sporten, namelijk in de buitenlucht bij De Wijchense Berg!

Buiten sporten bij De Wijchense Berg

De afgelopen weken hebben Bernadette, Sas en Elbrich van hart for her buitentrainingen gegeven bij De Wijchense Berg. Het was erg fijn dat de leden op deze manier lekker in beweging konden blijven!

De buitentraining

De training begon met een warming-up. En met een grote skiberg op het terrein was de perfecte conditie-oefening natuurlijk de berg op en af lopen. Hierna begon de training, waarbij de groep sporters werd verdeeld in groepjes van 4 personen. Elk groepje deed een tabata-training (1 minuut oefening en 10 seconden rust) voor een bepaalde spiergroep. Na 5 minuten werd er van groepje gewisseld. Zo trainden we elke spiergroep en konden we goed afstand houden van elkaar. Na een cooling-down was het uur alweer voorbij en konden de dames voldaan weer naar huis.

buiten sporten hart for her

In de zon was het heerlijk sporten!

Maar om weer met de vertrouwde apparaten te kunnen sporten bij hart for her is toch wel het fijnst.

Wat is hart for her?

Een sportclub speciaal voor vrouwen. Met ieder niveau en iedere leeftijd kan er worden gesport, omdat iedereen op haar eigen niveau bezig is. Het maakt dus niks uit of je een gevorderde of beginnende sporter bent, een drukke baan hebt of al een tijdje niet meer gesport hebt.

vrouwen fitness

Een workout van 30 minuten bij hart for her Wijchen.

Een workout van een half uurtje

De training duurt slechts 30 minuten per keer (dat kost dus écht niet veel tijd ;)), waarin een interval circuittraining centraal staat. In de circuittraining komt zowel kracht als cardio aan bod. Er wordt gestart met een warming up en afgesloten met een cooling down. Dit betekent er aan spieropbouw, maar ook aan conditie wordt gewerkt. Een hele complete workout dus!

Circuittraining met deskundige begeleiding

Alle oefeningen worden individueel uitgevoerd, maar natuurlijk wel met persoonlijke en deskundige begeleider van een sportprofessional. De apparaten waarmee je werkt, zijn makkelijk in gebruik en natuurlijk ook volledig veilig. Het gewicht op de apparaten hoeft niet ingesteld te worden, omdat er wordt gewerkt met hydraulische weerstand: vergelijkbaar met hoe weerstand in het zwembad voelt. En daarnaast staat er ook altijd muziek aan, om de motivatie goed op peil te houden.

Wil jij ook fit worden in 30 minuten?

hart for her wijchen fitness vrouwen

Bernadette heet je graag welkom!

Ga je ook voor een gezonde leefstijl? Meld je dan nu aan voor een proefles bij Bernadette van hart for her Wijchen.

× App ons!