Nieuws

Diplomaskiën bij De Wijchense Berg | seizoen 2020-2021

By 24 februari 2021april 6th, 2021No Comments

Diplomaskiën bij De Wijchense Berg is al jarenlang een traditie, als afsluiting van de cyclus kinderskilessen. Ook tijdens het afgelopen seizoen hebben we, volledig volgens de coronaregels, alle kinderen hun welverdiende ski-diploma kunnen overhandigen. En het was, zowel aan het eind van de eerste en tweede cyclus, een geslaagde dag!

Afsluiting van kinderlessen

Zowel de kinderen als de skileraren kijken altijd enorm uit naar het diplomaskiën. We maken er altijd een onvergetelijke dag van! Gelukkig konden we de cyclus met kinderskilessen ook dit jaar, volledig coronaproof, feestelijk afsluiten.

Diplomaskiën bij De Wijchense Berg is altijd een feest

De laatste skiles is geen normale skiles. Deze les staat namelijk in het teken van allerlei leuke dingen, zo wordt er volop gesprongen, gedanst en skiën de kinderen in een levende slinger. Daarna geen polonaise zoals we elk jaar lopen, maar een dansje op afstand. En ook daar hebben we enorm van genoten!

Bekijk dit filmpje om een impressie te krijgen van het diplomaskiën dit seizoen.

Welverdiend skidiploma

Na de skiles namen de kinderen hun welverdiende skidiploma in ontvangst. Dit resulteerde in blije en trotse gezichten bij de kinderen. Wat vonden we het fijn om de skidiploma’s weer te mogen uitdelen! Wij zijn heel trots op alle kinderen. Ze hebben enorm veel geleerd tijdens de skilessen en dit lieten ze vol trots zien. Een enorme prestatie!

Skiwi was er ook bij

Bij het diplomaskiën aan het eind van de tweede cyclus was onze mascotte Skiwi ook van de partij. Skiwi houdt niet alleen van skiën, maar ook van een feestje. De aanwezigheid van Skiwi maakte deze dag echt compleet!

skiwi mascotte van de wijchense berg

Skiwi vond het diplomaskiën weer erg leuk!

Aanmelden kinderskilessen

Wil je jouw kind(eren) aanmelden voor de kinderskilessen in het komende seizoen 2021-2022? De eerste cyclus start in september 2021 en de tweede cyclus in november 2021. Vul dan het aanmeldformulier kinderskilessen in. Let op, per kind moet er een apart formulier ingevuld worden. De aanmelding is definitief zodra je van ons een bevestiging hebt ontvangen.

Wij hebben er alweer zin in!

× App ons!