Nieuws

Skiën in Wijchen: wij zijn extra geopend!

By 16 februari 2021No Comments
vrij skiën de wijchense berg

Al meer dan 30 jaar kan je skiën in Wijchen. Het skiseizoen eindigt normaal rond de carnavalsperiode, maar dit jaar blijven we nog een paar weken extra geopend! Hoewel je dit jaar niet op skivakantie kan, kan je wel komen skiën of snowboarden bij Skicentrum De Wijchense Berg. Benieuwd naar onze extra openingstijden? Lees dan snel verder.

astro-turf-matten-skibaan

Onze outdoor skibaan bestaat uit astro-turfmatten

Wij blijven extra open

Wil je toch nog op de latten of je board staan dit wintersportseizoen? Dat begrijpen wij, als liefhebbers van het skiën en snowboarden, natuurlijk maar al te goed. Gelukkig kan je nog een aantal weken komen skiën in Wijchen, in de frisse buitenlucht op onze outdoor skibaan.

Skiën in Wijchen van 17 februari t/m 21 maart 2021

Vanaf 17 februari t/m 21 maart zijn wij extra geopend voor vrij skiën en snowboarden. De extra openingstijden zijn:

  • Maandag: gesloten
  • Dinsdag: gesloten
  • Woensdag: 16.00 uur – 20.00 uur
  • Donderdag: gesloten
  • Vrijdag: 16.00 uur – 20.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 uur – 15.00 uur
  • Zondag: 10.00 uur – 15.00 uur

Tijdens deze openingstijden kan je een vrij ski- of snowboard-uur reserveren. Vanwege de coronamaatregelen is reserveren vooraf  verplicht.

ski's en skischoenen verhuur wijchen

De ski’s en skischoenen staan al klaar!

Verbeter je ski- of snowboardtechniek

Een jaar niet op wintersport betekent natuurlijk niet dat je niet kan skiën of snowboarden. Sterker nog, onze astro-turf matten zijn ideaal voor het verbeteren van je skitechniek. Wil je oefenen met parallel skiën of carven? Dit is de perfecte gelegenheid!

warme chocomel wijchense berg

Warme chocomel met slagroom: de perfecte afsluiting na het skiën!

Take away

De perfecte afsluiter van een uur skiën is natuurlijk warme chocomel met slagroom! Onze take away is daarom ook geopend om een lekker drankje of hapje mee te nemen. Zo maak je het skiën of snowboarden helemaal compleet!

Reserveer voor snowboarden of skiën in Wijchen

Wil je komen vrij skiën of snowboarden? Reserveer jouw uur nu, we hebben hier ook uitgelegd wat de maatregelen zijn wat betreft het vrij skiën.

Via onderstaand formulier kan je jouw vrije ski- of snowboarduur reserveren. Geef hierbij aan met hoeveel mensen je komt skiën, op welk tijdstip en welke dag, of je wil komen skiën of snowboarden en op welke naam je wil reserveren.

Reserveren vrij skiën of snowboarden

[contact-form-7 id=”1505″ title=”Contactformulier Blogs”]
× App ons!