Nieuws

Coronaregels Skicentrum De Wijchense Berg | seizoen 2020-2021

By 10 februari 2021februari 13th, 2021No Comments

Coronaregels voor veilig skiën en snowboarden

Om veilig te kunnen blijven skiën en snowboarden hebben wij een aantal coronaregels opgesteld. We vertellen je graag wat deze regels zijn, zodat je dit weet voor de volgende keer dat je ons bezoekt. En we hopen natuurlijk dat we je snel weer mogen zien bij De Wijchense Berg!

coronaregels kinderskiën wijchen

Eén van de verzamelpunten van de kinderskilessen (dit is verschillend per groep).

Coronaregels – update februari 2021

  • Ben je ouder dan 13 jaar? Dan verzoeken we je om een mondkapje te dragen in onze binnenruimtes. Dit zijn bijvoorbeeld de ski- en snowboardverhuur, de horeca take away en de receptie.
  • Laat één persoon het ski- of snowboardmateriaal bij de verhuur ophalen. Hiermee voorkomen we dat het binnen druk wordt.
  • Ontsmet je handen bij binnenkomst en volg de aangegeven looproute. Onze looproute is eenrichtingsverkeer, zodat je geen andere mensen tegen het lijf loopt.
  • Neem het geleende ski- of snowboardmateriaal mee naar buiten en trek daar de schoenen aan. Ook dit voorkomt drukte in de verhuurruimte.

Maatregelen rondom de kinderskilessen

Om de kinderskilessen veilig te kunnen organiseren hebben wij tevens een aantal maatregelen getroffen.

coronaregels kinderskiles wijchen

Klaarmaken voor skiles: skischoenen buiten aantrekken.

Voor de skiles

Voorafgaand aan de skiles kunnen ook kinderen buiten hun skischoenen aantrekken. Vervolgens mogen de kinderen zich verzamelen bij de bordjes van hun groep. De skileraar haalt de kinderen op en gaat met hen de baan op. Tijd voor de skiles!

Tijdens de skiles

Vanwege de huidige maatregelen is toeschouwen helaas niet mogelijk. Daarom verzoeken wij je vriendelijk om ons terrein te verlaten. In de mooie bossen van Alverna kan je een boswandeling maken met een lekkere koffie to go.

Na de skiles

Als de skiles is afgelopen, loopt de leraar met de kinderen mee naar de uitgang en de parkeerplaats. Daar kan je jouw kind(eren) dan weer ophalen.

Skileraar Tom legt de coronaregels eenvoudig uit

Onze skileraar Tom heeft in onderstaand filmpje de coronaregels voor je uitgelegd. Hij neemt je mee en vertelt je alle maatregelen die voor, tijdens en na het skiën gelden.

Coronaregels en huisregels

Al vanaf de start van dit skiseizoen hebben wij ook een aantal huisregels omtrent corona. Dit zijn algemene regels die – in tijden van corona –  altijd geldig zijn:

  • Houd altijd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Blijf thuis als je corona gerelateerde klachten hebt.
  • Volg altijd de aanwijzingen van ons personeel en geef ons personeel ook de ruimte.

Tot snel!

Hopelijk zien we je snel weer op onze skibaan in de bosrijke Wijchense omgeving! Heb je een vraag? Neem dan contact met ons op.

× App ons!